Proizvodno trgovački obrt LOV-PRO nastao je početkom 2009. godine.

Ideja za osnivanje obrta došla je od ideje da se na jednom mjestu nađe oprema za ozbiljne lovce prvenstveno nabava opreme za punjenje metaka u Hrvatskoj.

 

Molimo vas da imate u vidu da smo mi mali specijalizirani obrt koji je krenuo iz ničega, te smo za godinu dana napravili jedan hrabar korak izlaska na tržište RH.

 

Radimo isključivo na principu Internet trgovine.

 

Egzotičnije kalibre naručujemo po vašim narudžbama, dok većinu standardnih europskih koji se koriste na prostorima RH imamo na skladištu.

Reklamno prodajnu stranicu nadopunjavat ćemo svakim danom slikama iz kataloga sa naznakama da li imamo na skladištu ili ne. Isto tako objavljivat ćemo i cijene.

Trenutno smo objavili ono za što smatramo da bi bilo interesantno za hrvatsko tržište. 

 

 

Sjedište obrta je u Našicama, Dore Pejačević 17. Ovlašteni smo dealeri LEE opreme za reloading (punjenje metaka) iz USA. Organiziramo i prezentacije o korištenju LEE opreme. 

 

Sa municijom napunjenom LEE opremom osvojeno je prvo mjesto na takmičenju u Mrkoplju 2009. godine, treće mjesto u Mrkoplju 2010. godine, četvrto mjesto u Sl. Brodu 2010. godine, peto mjesto na Sniper Kup-u Rijeci 2010 godine. Pucano je sa zastavinom 223 rem. Natjecanja su lovačkog karaktera, što znači da se puca na lovačke mete na 100 metara, sukladno FITASC pravilima.

O ostalim uspjesima ove godine pročitajte na lovačkim pričama na naslovnoj stranici.