PRITISNITE F5 ZA OSVJEŽENJE STRANICE

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

   Literatura

 

 

 

Lee reloading manual

Knjiga Modern reloading 2nd edition – prava knjiga za početnike koji žele saznati više od samog početka punjenja, više od 26000 punjenja i tablica u raznim kalibrima. U knjizi se opisuje sve od punjenja karabinskih do sačmenih metaka.

Šifra:90277

Naša preporuka

- 250,00 kn

 

 

   Kitovi za punjenje metaka

 

 

 

 

LEE 50th Anniversary Kit sadrži:

Breech lock challenger presa sa izmjenjljivim prstenovima za brzu izmjenu matrica (1 kom), analogna vaga, perfect powder measure (uređaj za volumensko punjenje), lijevak za barut, alati za skraćivanje čahure i obradu izvana i iznutra, alat za čišćenje ležišta kapisle, krema za podmazivanje čahure, dodaci za kapisliranje na presi + Lee safety prime

ŠIFRA:90050

1700,00 kn

 

 

 

 

LEE Breech lock Challenger Press Kit sadrži:

Breech lock challenger presa sa izmjenjljivim prstenovima za brzu izmjenu matrica (1 kom), analogna vaga, perfect powder measure (uređaj za volumensko punjenje), lijevak za barut, alati za skraćivanje čahure i obradu izvana i iznutra, alat za čišćenje ležišta kapisle, krema za podmazivanje čahure, dodaci za kapisliranje na presi, set shellholdera + ručni kapislator. Preporučamo za one koji će piniti i karabinske i pištoljske metke

ŠIFRA:90030

1700,00 kn

 

 

 

   Klješta za lijevanje zrna

 

 

 

 

Bullet Molds

 

Klikom na sliku pogledajte koje su vrste zrna dostupne za koje kalibre

Klješta za lijevanje zrna

 

Svaki reloader koji puni sam pištoljsku municiju zna koliko znače klješta i zrna koja on sam izlije.

Klješta postoje double cavity (ili po naški za izlijevanje dva zrna)i six cavity (šest zrna). Postoji i opcija hollow point zrna (zrna sa rupom naprijed) ali samo u single cavity (jedno zrno).

 

Cijena:

 

       double cavity – 280,00 kn

          Six cavity – 560,00 kn

        Hollow point – 300,00 kn

    Ručke za klješta – 200,00 kn

 

Ø       Uz six cavity klješta ne dolaze ručke, nego se moraju kupiti posebno

 

Klješta nemamo na skladištu zbog specifičnosti robe i svakog reloadera i njegovih želja, nego samo po narudžbi.

 

Ø       Po izjavama kupaca six cavity klješta, izlijevanje zrna u količini od 1000 komada postaje vrlo lako i brzo. Pogotovo onima koji rade sa dvoja klješta tako da se jedna hlade, dok sa drugima rade.

 

   

 

Ponuda klješta za crni barut

(kliknite)

 

   Peći za topljenje olova

 

 

 

 

LEE PRO 4-20

 

Jačina 700 W, kapaciteta cca 10 kg olova, 10 cm je prostor koji je predviđen da se stave klješta kada se pune olovom, tako da se mogu puniti sve vrste klješta bilo kojeg proizvođača bez ikakvih problema.

Ima termostat sa regulacijom jačine topline.

Namijenjeno profesionalcima, garancija 2 godine.

 

Šifra: 90948

 

1,100,00 kn

 

 

 

POT IV

 

Jačine 500 W, kapaciteta cca 5 kg olova, vrijeme topljenja je manje od 20 minuta. Preporuka za komercijalni pravljenje zrna, streljačke klubove, policiju ...

10 cm je prostor koji je predviđen da se stave klješta kada se pune olovom, tako da se mogu puniti sve vrste klješta bilo kojeg proizvođača bez ikakvih problema.

Ima termostat sa regulacijom jačine topline.

 

Šifra: 90008

 

900,00 kn

 

 

 

Kašika za grabljenje olova

       

Idealna stvar koju bi svaki reloader koji sam lijeva zrna trebao imati. Napravljena tako da ju jednako koriste i lijevaci i dešnjaci. Jako dobra kada se vadi nečistoća iz olova, kada se zagrabi puna, količina olova koja je unutra teži oko 35-40 grama.

 

Šifra:90026

Naša preporuka

 

60,00 kn

 

 

 

   Matrice za puške i pištolje

 

 

 

 

 

 

Pacesetter matrica sadrži:

Držač čahure ili shellholder, 3-djelni set (full length sizer,bullet seater & roll crimper, factory crimp die), mjerica za barut i pisano uputstvo za korištenje sa tablicama za punjenje metaka

 

Na stanju imamo slijedeće pacesetter matrice:

222 rem

- 500,00 kn

223 rem

- 500,00 kn

7,62x39

- 500,00 kn

7,62x54r

- 500,00 kn

30-06

- 500,00 kn

308 win

- 500,00 kn

8x57IS

- 500,00 kn

243w

- 500,00 kn

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

DE LUXE RIFLE DIE SET

 

 

 

 

 

Na slici s lijeva na desno: full resizing die, bullet seating die, neck sizing die

 

DE LUXE RIFLE DIE SET sadrži:

 

Držač čahure ili shellholder, 3-djelni set (full length sizer,bullet seater, LEE collet neck sizing die), mjerica za barut i pisano uputstvo za korištenje sa tablicama za punjenje metaka

 

DE luxe rifle die set namijenjen je prvenstveno onima koji se bave streljaštvom jer uz full resize die i bullet seating die (matrica za formiranje čahure i matrica za stavljanje zrna) ima i neck sizing die.

Neck sizing die radi isto što i full resizing die, ali ne formira cijelu čahuru nego samo vrat čahure, te tako produljuje vijek trajanja čahure do 10x. Kad se radi sa neck sizing matricom nije potrebno podmazivanje čahure. Bit je u tome da se koristi ispaljena čahura iz vaše puške koja je formirana prema ležištu metka vaše puške. Iz iskustava strijelaca u RH koji koriste neck sizing die navodi se da je ispaljenu čahuru potrebno svaki 5-ti put formirati sa full resizing die. Kod reklame amerikanci navode slijedeće:

 

Your precision fire-formed brass can be used to reload the most accurate ammunition for your gun using the Lee Collet neck sizing die. No other die can produce more accurate ammunition. We are so confident, we guarantee it.

 

U skraćenom slobodnom prijevodu ovo bi značilo:

Čahura ispaljena iz vaše puške može biti biti iskorištena da se napravi puno precizniji metak koristeći LEE Collet neck sizing matricu. NITI JEDNA MATRICA NE PRAVI PRECIZNIJU MUNICIJU. MI SMO TAKO UVJERENI U TO DA TO MOŽEMO GARANTIRATI.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

600,00 KN

 

- 500,00 kn

 

 

 

 

 

 

 

Pištoljska i revolverska matrica 3-die set

 

 

 

 

Na stanju imamo slijedeće matrice

 

 

 

357 magnum

- 500,00 kn

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

FACTORY CRIMP DIE

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Factory crimp matrica služi za crimpanje zrna u vratu čahure. Zrna bez crimp prstena se u pravilu ne krimpaju. Time se bolje centrira zrno u čahuri, postižu istovjetni prisitisci u metcima, samim time i podjednake brzine, dok u nekim slučajevima strijelci navode da imaju i bolju preciznost. Lee predlaže kod punjenja metaka za lov obvezno crimpanje.

Mi ga navodimo kao obvezno kod lošijih i mekšić čahura kao dodatno učvršćenje zrna u vratu i obvezno kod korištenja napunjenih metaka za poluatomatske puške.

Factory crimp die matrica dolazi u verzijama Pacesetter matrica

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

- 220,00 KN

 

 

 

 

 

 

 

 

 

POSTAVLJANJE FACTORY CRIMP DIE MATRICE ZA PIŠTOLJE I REVOLVERE

http://www.youtube.com/watch?v=FmeLD8BFm-w&feature=related

 

 

 

 

Sve ostale matrice rješavamo u određenom roku po narudžbi.

 

 

 

 

 

   Prese

 

 

 

 

Breech lock challenger presa

 

Single stage presa. Presa sa izmjenjljivim prstenovima za brzu promjenu matrica, sa dva dodatka za kapisliranje na presi (male i velike kapisle), izvađene kapisle padaju u prozirnu plastičnu cijev tako da korisnik svakog momenta vidi koliko je cijev puna, jednim pokretom se cijev skida i prazni

 

Topla preporuka

- 950,00 kn

 

 

 

Classic Cast presa

 

Single stage presa. Trenutno najjača presa od LEE proizvođača, čelična konstrukcija, sa svim željeznim spojevima. Na sebi ima prsten koji prima 7/8 i 1 ¼ matrice. Na nju idu standardni shellholderi. Kapisle iz ispaljenih čahura padaju kroz sredinu prese u plastičnu prozirnu cijev koja olakšava korisniku pražnjenje iste. Ima 3 rupe za postavljanje na stol. Ram kroz sredinu može biti rotiran lijevo ili desno za olakšavanje korisniku kod kapisliranja. Ručica se može namontirati sa obje strane po potrebi korisnika.

Presa koja se kupuje jednom u životu, neuništiva.

 

ŠIFRA:90998

 

 

1450,00 kn

 

 

 

 

 

 

 

 

****   N O V O    ****

 

Breech Lock Classic Cast presa

 

je cast presa samo sa dodanim proimjenjljivim prstenovima po cijeni od 1450,00 kn

 

 

 

 

 

 

1450,00 kn

 

 

 

 

LEE RELOADER PRESA

 

Idealno rješenje za sve one koji već imaju presu,

a trebala bi im još jedna dodatna a ne preskupa.

Super rješenje za početnike kod punjenja pištoljskih metaka.

Tako je napravljena da se podjednako lako koristi i lijevom i desnom rukom. Odlična stvar kod stavljanja zrna,  dekapisliranja ili kalibriranja zrna.

 

ŠIFRA:90045

 

 

 

 

 

400,00 KN

 

 

 

 

 

 

LOAD MASTER PRESA U KOMPLETU SA MATRICOM

(kao na slici)

 

Progresivna presa. Puni pištoljske i karabinske metke sa jednakom lakoćom. Ima pet mjesta na turetu tako da se osima standardnih može još dodati factory crimp matrica ili nešto slično.

Jednostavna promjena tureta i s tim i kalibra u par sekundi. U kompletu se isporučuje sa matricom za određeni kalibar, i sa četiri cijevi za čahure. Ova presa je namijenjena za doživotni vijek teškog rada i punjenja. Prihvaća sve standardne 7/8 matrice. Još se može naručiti uz nju i držač zrna, kao i cijevi koje služe kao spremnik za držač zrna. Uz nju se ne dobija posuda koja drži čahure koje pune cijevi.

Isporučuje se sa slijedećim pištoljskim i revolverskim kalibrima:

32 S&W long, 32 H&R magnum, 9 mm luger, 380 auto, 38 specijal (koji puni i 357 magnum), 40 S&W, 10 mm auto, 44 spec, 44 magnum, 45 ACP i 45 colt (puni i 454 casull)

Isporučuje se sa slijedećim puščanim kalibrima: 223 rem, 270 win, 308 win, 30-06.

Ostala dodatna oprema – informacije na telefon.

Punjenje počinje odmah po montaži na stol. U praksi korisnici su punili 45 ACP – 100 metaka za 6:37 minuta

Pogledajte video

http://www.youtube.com/watch?v=JCFFpHyHyB4

 

NOVA CIJENA

 

3500,00 kn

 

 

 

LEE PRO 1000 PRESA U KOMPLETU SA MATRICOM

(kao na slici)

 

Progresivna presa. 

Jednostavna promjena tureta i s tim i kalibra u 3 minute. U kompletu se isporučuje sa matricom za određeni kalibar, i sa četiri cijevi za čahure. Ova presa je namijenjena za početnike i znalce koji žele fino podešavanje i ili eksperimentiranje. Prihvaća sve standardne 7/8 matrice. Još se može naručiti uz nju i držač zrna, kao i cijevi koje služe kao spremnik za držač zrna. Uz nju se ne dobiaj posuda koja drži čahure koje pune cijevi.

Isporučuje se sa slijedećim pištoljskim i revolverskim kalibrima:

32 S&W long, 32 H&R magnum, 9 mm luger, 380 auto, 38 specijal (koji puni i 357 magnum), 40 S&W, 10 mm auto, 44 spec, 44 magnum, 45 ACP i 45 colt (puni i 454 casull)

Isporučuje se sa slijedećem puščanom kalibrima: 223 rem.

Ostala dodatna oprema – informacije na telefon.

Pravljenje dobre municije kreće minutu nakon što je ručica prese spuštena

Pogledajte video korištenja ove prese

 

http://www.youtube.com/watch?v=2kWXyxOEbZ0

 

NOVA CIJENA

 

2400,00 kn

 

 

 

 

 

 

 

 

 

LEE BENCH PLATE

 

Za one koji imaju nekoliko presa a nemaju mjesta na stolu idealno rješenje. Dobije se tri komada podloge na koju se pričvrsti presa, i jedan čelični dio koji se pričvrsti na stol. Dva nosača su bez rupa dok je jedan izbušen da prima sve moguće LEE prese.

 

 

ŠIFRA: 90251

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

300,00 kn

 

 

 

   Alati

 

 

 

 

 

OBRADA ČAHURE

 

 

 

 

Čistač ležišta kapisle

Ima dvije strane za ležište 4,4 i 5,3 mm. Alat prijeko potreban svakom korisniku koji koristi čahuru više puta.

ŠIFRA:90101

 

40,00 kn

 

 

 

Alat za skraćivanje čahure

Sastoji se od dva dijela: prvi dio je koji ide u bušilicu i na koji se navije držač čahure ovisno o kalibru i drugi dio koji služi za skraćivanje čahure.

Vrlo jednostavno i praktično, a jeftino.  

ŠIFRA:90110

 

70,00 kn

 

 

 

Alat za obradu čahure izvana i iznutra

Vrlo jednostavan alat koji služi za skidanje i ublažavanje oštrih rubova na čahuri nastalih uslijed skraćivanja čahure.

ŠIFRA:90109

50,00 kn

 

 

 

Provjeravač duljine čahure

Sastoji se od umetka u čahuru koji se navije u alat za skraćivanje čahure i držača čahure koji se navije na alat za skraćivanje čahure koji ide u bušilicu.

Da bi svaka čahura bila skraćena na istu duljinu, postoji ovaj alat koji ne dopušta da niti jedna čahura ne bude skraćena milimetar više ili manje.

Svaki kalibar ima svoje dimenzije pa tako za svaki kalibar postoji i provjeravač.

Na stanju imamo provjeravače za slijedeće kalibre:

222rem ,223rem, 7,62x39, 7,62x54r, 308w, 30-06, 8x57IS

80,00 kn

 

 

 

Krema za podmazivanje čahure

Krema kojom se podmazuju čahure prije rada sa matrico. Vrlo malo je potrebno i obično se maže prstima tako da odmah i pregledavate čahuru od pukotina i ostalih mehaničkih oštećenja.

ŠIFRA:90006

40,00 kn

 

 

 

LEE Zip trim

Alat koji se montira na podlogu (obično na stol). Skraćuje čahure i polira u 12 sekundi.

 

ŠIFRA:90899

 

Pogledajte video korištenja ovog alata:

http://www.youtube.com/watch?v=XW0VCej_nz8&feature=related

300,00 kn

 

 

 

Kompletan video o korištenju LEE opreme za skraćivanje i obradu čahura

http://www.youtube.com/watch?v=_sGHoNd6vfA

 

 

 

 

 

 

 

   Ostalo

 

 

 

 

Perfect powder measure

Fantastičan alat koji rješava sve probleme. Skoro dobar kao i vaga. Najbolja mjera ikad napravljena.

Korisit se za volumensko punjenja čahura barutom. Svaki barut ima svoju zapreminu i uz malo kontrole na vagi, podešavanjema na mikrometru dobije se količina baruta kjoja ide u čahuru.

Kod punjenja pištoljske municije jako jako korisna stvar.

ŠIFRA:90058

350,00 kn

 

 

 

          

Kalibratori

Zrna poslije izlijevanja treba podmazati, po potrebi staviti gas check i kalibrirati. Ovo je savršen alat za to. Uz kalibrator besplatno dolazi i mast za podmazivanje zrna. Jedna bočica dovoljna je za tisuću i više zrna.

Kalibratori imaju slijedeće veličine:

 

224,225,243,284,285,308,309,

311,314,323,329,356,357,358,

401,410,427,429,430,451,452,

454,457,501,510

 

220,00 kn

 

 

 

Lijevak za barut

 

Lijavak za barut je standardni dio opreme reloadera. Lee lijevak je od plastike i sa njime se mogu puniti sve čahure od kalibra .22 do velikog .45

 

ŠIFRA:90190

 

 

40,00 kn

 

 

 

Load-All II

LEE LOAD ALL II

 

Biser Lee-ove ponude

Presa za punjenje sačmenih metaka u kalibrima 12,16 i 20.

Lagana za upotrebu, dolazi kao na slici (samo bez dodatka za kapisle koji se posebno kupuje). S njom dobijate set tzv. bushings umetaka koji reguliraju količinu sačme i baruta kod punjenja metaka.

Svi koji su ju probali su do sada prezadovoljni. Ja sam svoju u 12-tom kalibru do sada testirao na 1000 napunjenih patrona i ona i dalje radi besporijekorno. Koliko vam se god činilo da je punjenje sačmenih metaka komplicirano, upotrebom LEE LOAD ALL biti će razuvjereni.

Zašto ne napuniti metak po svojoj želji?

Kad dođe lov na prepelice, treba nam metak koji širi sa gramažom kojom mi želimo. Zašto pucati 36 grama kad se može i sa 26?

Na preletu pataka u sumrak kad ju vidite ona je na 15 – 20 metara i tu je metak bez korpice kralj, isto tako u počecima lova na fazane, vjerujem da je i za šljuke odličan. Recimo da poželite kupiti kod na u trgovinama, prvo će vas trgovci blijedo gledati, drugo to je jednostavno MISSION IMPOSIBLE.

Odgovor na ovo pitanje je LEE LOAD ALL.  

 

Kako ovo radi? Pogledajte

 

http://www.youtube.com/watch?v=a1ZzudGyW0c&feature=related

 

http://www.youtube.com/watch?v=VdcZf0pgHRA&feature=related

 

 

NOVA CIJENA

 

700,00 kn

 

 

 

 

 

MJERICA ZA SAČMU

 

Mjerica sadrži mogućnosti mjerenja sačme od 24 grama do 52 grama sačme.

Naravno da nije kao da smo sačmu vagali, ali je zato sasvim svejedno da li je 28,00 grama ili 28,25 grama. Upotrebom iste nakon negov vremena dobijamo skoro uvijek istu količinu sačme.

 

ŠIFRA:90973

- 50,00 kn

 

 

 

LYMAN PROGRAM

ČEKIĆ ZA RASTAVLJANJE METAKA

- 270,00 kn

 

KIT za čišćenje i podmazivanje čahura

 

 

Alat za uniformnost „flash hole“

- 175,00 kn

 

Lyman media za tumbler 2,72 kg

- 180,00 kn

 

Reaktivator za mediju za tumbler

- 80,00 kn

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

REDDING PROGRAM

Model no 2 MASTER VAGA

- 1300,00 kn

 

Model no 2 MASTER VAGA

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Decapping Die

Decapping die ili matrica za dekapisliranje

 

Svaki reloader koji čisti čahure jednostavno mora imati ovaj alat. Čahure ne trebaju biti čiste ili podmazane za ovu matricu.

 

 

 

 

 

 

 

- 200,00 kn

 

 

 

Lee Precision Reloading Equipment LEE SHELL HOLDER 5 FOR AU

 

 

SHELLHOLDERI – DRŽAČI ČAHURA

Lee-ev proizvod kojeg svi hvale. Raznih dimenzija i veličina. Gdje su napisana dva broja, prvi je bolji izbor.

Cijena svih shellholder-a po komadu:

75,00 kn

 

 

 

 

 

PUŠČANI KALIBRI

 

OZNAKA

KALIBAR

OZNAKA

KALIBAR

OZNAKA

KALIBAR

4

17 Rem.

5

6.5 Rem. Magnum

6

32/20 (32 W.C.F.)

4

204 Ruger

2

6.5 Carcano

3

32/40 Win.

20

22 Hornet

5

264 Win. Magnum

2

8 x 57 Mauser

20

22 K Hornet

21

6.8 REM SPC

2

8mm 06

3

22 Savage

2

270 Win.

2

8mm Man. Schoe.

2

22 BR

5

270 Weatherby

5

8mm Rem. Mag.

6

218 Bee

5

270 Win. Short Mag

17

8mm Lebel

12

22 PPC

2

280 Rem.

16

8x56R Hungarian

3

219 Zipper

2

7mm/08

8

33 Win.

10

220 Swift

2

7mm BR

5

338 Win. Mag.

4

221 Fireball

4

7mm TCU

5

338 Ultra Mag.

4

222 Rem.

3

7 x 30 Waters

5

340 Weatherby

4

222 Rem. Mag.

2

7 x 57mm Mauser

8

348 Win.

4

223 (5.56mm)

5

7 x 61 Sharpe & Hart

2

35 Rem.

5

223 WSSM

5

7mm Rem. Magnum

5

35 Win.

2

224 Clark (22/257)

5

7mm Win. S Magnum

2

35 Whelen

10

225 Win.

5

7mm Weatherby

5

350 Rem. Mag.

2

22/250

5

7mm Ultra Mag

3

356 Win.

2

240 Weatherby

2

284 Win.

2

358 Win.

2

243 Win.

3

7.5mm Schmidt-Rubin

5

358 Norma Mag.

5

243 WSSM

7

30 M1 Carbine

3

375 Win.

2

6mm Rem.

3

7.62 x 53 Arg. Mauser

5

375 H & H

2

244 Rem.

12

7.62mm x 39

5

375 Weatherby

2

6mm Int'l

16

7.62 x 54 Russian

5

375 Ultra Mag.

2

6mm/284

3

30 Herrett

14

38/40 Win.

2

6mm/06

3

30/30 Win (30 W.C.F.)

3

38/55 Win.

12

6 PPC

2

300 Savage

8

40/82 Win.

4

6 x 47 (6mm/222M)

21

30 Remington

5

416 Rem.

2

25/284

2

308 Win. (7.62 NATO)

8

416 Rigby

2

25-06

5

30/40 Krag (30 U.S.)

18

43 Mauser

6

25/20 Win.

2

30/06 Springfield

17

43 Spanish

2

250 Savage

5

300 H & H

14

44/40

3

25/35

5

300 Weatherby

11

444 Marlin

2

257 Roberts

5

300 Win. Mag.

8

45/70

5

257 Weatherby

2

7.7 Jap.

5

458 Win Mag

5

303/25

3

32 Win. Spc'l

 

 

10

6.5 Jap

3

32 Win. S.L.

 

 

 

 

PIŠTOLJSKI I REVOLVERSKI

 

OZNAKA

KALIBAR

OZNAKA

KALIBAR

OZNAKA

KALIBAR

1

22 Rem. Jet

1

38 Colt N.P.

11

44 S & W Russian

15

25 ACP

19

38 Super Auto

11

44 Magnum

1

256 Win. Mag.

19

38 ACP

2

44 Auto Mag.

19

30 Luger

1

38 Short Colt

2

45 Auto

19

30 Mauser

1

38 Long Colt

11 & 14

45 Colt

4

32 Short Colt

1

38 Special

11

454 Casull

4

32 Long Colt

14

460 S&W

5

455 Webley

4

32 S & W

1

357 Magnum

15

5.7x28

4

32 S & W Long

2

357 Auto Mag.

13

45 Auto Rim

4

32 H & R Mag

19

40 S & W

3

45 Win. Mag.

7

32 ACP (Auto-Prime)

19

10mm Auto

14

45 Schofield

4

32 Colt N.P.

1

41 Long Colt

5

480 Ruger

4

380 Auto

19

41 Action Express

5

475 Linebaugh

19

9mm Luger

9

41 Magnum

16

500 S&W

1

38 S & W

11

44 S & W Spc'l

 

 

 

 

Ukoliko kod nekog kalibra ima dvije oznake, prva oznaka bi bila točnija, dok se sa shellhodlerom druge oznake može poslužiti.

 

 

 

 

 

Image of Lee Universal Shell Holder Set

SET SHELLHOLDERA – DRŽAČA ČAHURA

za prese + AUTOPRIME II

 

U kompletu se nalazi 11 komada raznih dimenzija shellholdera koji štimaju na sve vrste standardnih presa.

450,00 kn

 

nova cijena

 

- 380,00 kn

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Za ostale informacije oko opreme koju nismo naveli na ovoj reklamno prodajnoj stranici nazovite broj telefona: +385 91 1814 927

Svakim danom nadopunjavat ćemo naš prodajni asortiman opreme.

Trenutno smo objavili ono za što smatramo da bi bilo interesantno za tržište.

Sve sugestije oko objavljivanja i ažuriranja reklamno prodajne stranice molimo vas pošaljite nam na mail

 

lov-pro@email.t-com.hr